• ESP
 • |
 • ENG
 • |
 • CAT
 • |
 • FRA

POLITICA DE PRIVACIDAD

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'objecte dela qual és garantir i protegir, en tot el relatiu al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, ADMINISTRACIONS SATURNO informa als usuaris que:

 • Qualsevol dada de caràcter personal que l'Usuari faciliti a través del correu electrònic, formularis electrònics o altres mitjans passaran a formar part dels fitxers propietat de ADMINISTRACIONS SATURNO que es troben degudament registrats en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La negativa a proporcionar les dades qualificades com a obligatòries per mitjà del símbol de l'asterisc (*) en els formularis de recollida, si existissin, o la no acceptació expressa o inequívoca de la present política de privacitat suposarà la impossibilitat de prestar a l'Usuari el servei sol·licitat.
 • Les finalitats dels tractaments van dirigides a la prestació dels serveis que l'Usuari pogués manifestar, a la correcta identificació de l'Usuari que sol·licita serveis personalitzats, a la realització d'estudis estadístics que permetin dissenyar millores en els serveis prestats, a la gestió de la sol·licitud d'ocupació i a la inclusió de la mateixa en futurs processos de selecció de personal que el Responsable pogués dur a terme, a la realització d'accions formatives, a la gestió de tasques bàsiques d'administració, així com per a la comunicació, bé per correu electrònic bé per qualsevol un altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb ADMINISTRACIONS SATURNO o amb terceres entitats col·laboradores que poguessin resultar del seu interès (tasca aquesta última sempre identificada com a tal).
 • ADMINISTRACIONS SATURNO es compromet a tractar les dades de l'Usuari de forma confidencial i tan sols seran cedits a tercers (entenent-se per tercer "Les entitats col·laboradores de ADMINISTRACIONS SATURNO que subministren serveis específics als seus clients o treballadors") per al compliment efectiu dels serveis sol·licitats per l'Usuari. D'una altra forma, sol·licitarà el consentiment previ a l'Usuari.
 • L'Usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se ADMINISTRACIONS SATURNO el dret a excloure dels serveis registrats a tot Usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.
 • ADMINISTRACIONS SATURNO declara que ha adoptat les mesures al seu abast dirigides a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l'Usuari facilita, d’acord al nivell de seguretat aplicable, en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers, de conformitat amb l'establert en el Títol VIII del Reglament de desenvolupament de la LOPD (aprovat pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre). No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que en l'actualitat les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

L'Usuari podrà exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a ADMINISTRACIONS SATURNO, S.L., mitjançant escrit dirigit a l'adreça postal Avda. de S'Agaró, 18 17250-PLAYA DE ARO (GERONA) o a través de correu electrònic al compte info@e-saturno.com, assenyalant el dret a exercir i aportant document acreditatiu de la seva identitat.

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí